WatMooi Wiki

Uit watMooi Wiki
Ga naar: menu, zoeken

watMooi wiki

over de watMooi Wiki

watMooi is een webshop waar je mooie, duurzame kleding en accessoires kunt kopen. We zoeken kleding die lekker zit, mooi staat en echt fashion is. Daarbij vinden we het wel heel belangrijk dat het verhaal achter de kleding klopt. De merken bij watMooi besteden extra aandacht aan de manier waarop de kleding wordt gemaakt; zorg voor het milieu, voor de mensen die het maken, fair trade. Dat maakt de kleding nog mooier, vinden we.

duurzaamheid

Duurzaamheid is goed, want niet alleen jijzelf maar ook de wereld wordt er een beetje mooier van. Maar duurzaamheid is soms ook ingewikkeld: wat is goed en wat is slecht? Wat betekenen al die labels?

Met deze website wil watMooi laten zien hoe het beter kan. We willen je graag vertellen over het enthousiasme waarmee de ontwerpers manieren zoeken om beter met het milieu om te gaan. We willen je laten zien welke nieuwe materialen er zijn, dat fairtrade echt een verschil maakt in de wereld en wat voor mooie mode dat allemaal oplevert.

hoe werkt dat?

Duurzaamheid van kleding is de optelsom van alle stappen en plaatsen waar jouw kleding wordt gemaakt. Wat er wel en niet duurzaam is aan mode, dat lees je in het overzicht over duurzame mode.

Deze Wiki is opgedeeld in een paar thema's:

Bekijk duurzame mode op watMooi

Ontwikkeling

In de mode gaat alles snel; in duurzame mode gaat het, met alle nieuwe technieken en materialen, nog sneller. Wij hebben voor deze website de onderwerpen gekozen die volgens ons het meeste effect hebben op de kleding die jij draagt. We hebben ons gebaseerd op informatie die we krijgen van verschillende organisaties en van de makers van de mode.

De Wiki is zeker nog niet af en als je iets ziet dat niet klopt of een onderwerp dat ontbreekt dan horen we dat graag zodat we de site kunnen verbeteren.